08 jun 2014 16:06

23 jan 2015 15:45

För bakfull för att vinna Gladiatorerna

Falköpingsbrottaren Besnik Shala hade chans att vinna en kvarts miljon kronor i Gladiatorerna. Men efter en blöt festnatt fick han nöja sig med en andraplats.

Besnik Shala var tämligen säker på att ta hem Gladiatorerna. Men:

- Jag trodde att jag skulle ta det. Men jag var rejält bakis, och mådde inte bra. Allt gick åt helvete. Jag hade inte orken. Det är det enda skälet till att jag inte vann. Jag festade bort 250 000 kronor. Så här i efterhand känner jag att jag borde tagit det lite seriösare, säger han till Expressen.

- Vi kom hem vid fyra på morgonen. Jag försökte ta det lugnt. Men så blev det inte, säger han vidare.

I stället vann Konstantin Avramidis. Finalens sändes på TV4 på lördagskvällen och var förinspelad.

Besnik Shala var tämligen säker på att ta hem Gladiatorerna. Men:

- Jag trodde att jag skulle ta det. Men jag var rejält bakis, och mådde inte bra. Allt gick åt helvete. Jag hade inte orken. Det är det enda skälet till att jag inte vann. Jag festade bort 250 000 kronor. Så här i efterhand känner jag att jag borde tagit det lite seriösare, säger han till Expressen.

- Vi kom hem vid fyra på morgonen. Jag försökte ta det lugnt. Men så blev det inte, säger han vidare.

I stället vann Konstantin Avramidis. Finalens sändes på TV4 på lördagskvällen och var förinspelad.