11 aug 2014 09:38

23 jan 2015 15:48

Ammotrack intar Olstorp

Det populära Skövdebandet Ammotrack besannar alla lokala hårdrocksälskandes drömmar. På lördag spelar de på hemmaplan på Olstorps festplats.

Julafton redan i augusti blir det för alla som älskar hårdrock då Skövdebandet Ammotrack spelar på hemmaplan. Tid och plats är lördag på Olstorps festplats i Tidan.

– Det här ser vi verkligen fram emot. Vilken kväll och vilket drag det kommer att bli, säger Claes-Göran Olsson, på Olstorps festplats i ett pressmeddelande.

Skövdebandet bildades 2004 och består av medlemmarna Mikael de Bruin, Jonas Jeppsson, Anders Franssohn, Oscar Fläring och Sebastian Nero. På lördag delar Ammotrack scenen med det populära bandet Smash Into Pieces från Örebro.

I vintras deltog bandet i Melodifestivalen med låten Raise your hands och man tog sig till Andra chansen som avgjordes i Lidköping. I fredags spelade Ammotrack under uppvisningsmatchen i hockey mellan Skövde IK och Färjestad. De lyckades höja temperaturen i den isbelagda arenan till publikens förtjusning. Nu ser många fram emot framträdandet på lördag.

Julafton redan i augusti blir det för alla som älskar hårdrock då Skövdebandet Ammotrack spelar på hemmaplan. Tid och plats är lördag på Olstorps festplats i Tidan.

– Det här ser vi verkligen fram emot. Vilken kväll och vilket drag det kommer att bli, säger Claes-Göran Olsson, på Olstorps festplats i ett pressmeddelande.

Skövdebandet bildades 2004 och består av medlemmarna Mikael de Bruin, Jonas Jeppsson, Anders Franssohn, Oscar Fläring och Sebastian Nero. På lördag delar Ammotrack scenen med det populära bandet Smash Into Pieces från Örebro.

I vintras deltog bandet i Melodifestivalen med låten Raise your hands och man tog sig till Andra chansen som avgjordes i Lidköping. I fredags spelade Ammotrack under uppvisningsmatchen i hockey mellan Skövde IK och Färjestad. De lyckades höja temperaturen i den isbelagda arenan till publikens förtjusning. Nu ser många fram emot framträdandet på lördag.