11 aug 2014 12:34

23 jan 2015 15:48

Spelar för löpsugna på Midnattsloppet

De kommer att få spela för 40 000 personer, sin största publik någonsin. The Gloria Story från Skövde är klara för konsert under Midnattsloppet.

Midnattsloppet är det populära nattloppet för löpsugna som går av stapeln den 16 augusti i Stockholm. Och på plats som underhållning kommer publiken och deltagarna att kunna se The Gloria Story från Skövde.

I en spelning på två timmar kommer bandet att ösa ur sig energi till folk runt om kring med ”old school rock and roll”. Spelningen kommer att hållas för omkring 40 000 personer, rekord för både Midnattsloppet och The Gloria Story som gör sin största spelning hittills. Bandet kommer också till Göteborg den 23 augusti och Malmö den 6 september.

Midnattsloppet är det populära nattloppet för löpsugna som går av stapeln den 16 augusti i Stockholm. Och på plats som underhållning kommer publiken och deltagarna att kunna se The Gloria Story från Skövde.

I en spelning på två timmar kommer bandet att ösa ur sig energi till folk runt om kring med ”old school rock and roll”. Spelningen kommer att hållas för omkring 40 000 personer, rekord för både Midnattsloppet och The Gloria Story som gör sin största spelning hittills. Bandet kommer också till Göteborg den 23 augusti och Malmö den 6 september.