17 aug 2014 06:00

23 jan 2015 15:48

Skövdebördige Mustafa Can sommarpratar

Författaren och journalisten Mustafa Can är uppväxt i Södra Ryd i Skövde. I dag sommarpratar han i P1 för tredje gången.

Sist ut bland årets sommarpratare i P1 är Mustafa Can. Första gången han medverakade var 2003 och då berättade om sin mamma. Andra gången var 2005, då stod fadern i centrum. Nu är det alltså dags igen.

- Jag ska presentera en väv av berättelser. Det ska handla om människor jag vill att du ska möta. Det blir en litterär resa – om jag lyckas leva upp till mina ambitioner, säger han till P1 inför programmet.

Sändningen börjar klockan 13.00.

Sist ut bland årets sommarpratare i P1 är Mustafa Can. Första gången han medverakade var 2003 och då berättade om sin mamma. Andra gången var 2005, då stod fadern i centrum. Nu är det alltså dags igen.

- Jag ska presentera en väv av berättelser. Det ska handla om människor jag vill att du ska möta. Det blir en litterär resa – om jag lyckas leva upp till mina ambitioner, säger han till P1 inför programmet.

Sändningen börjar klockan 13.00.