09 sep 2014 12:10

23 jan 2015 15:50

Ammotrack splittras efter avhopp

Skövdebandet som tävlade i Melodifestivalen så sent som i våras har slut på ammuntion. Nu splittras Ammotrack.

I våras tog de sig till Andra chansen i Melodifestivalen med Raise your hands. På måndagskvällen gick Ammotrack ut på sin Facebooksida och förkunnade att de splittras i och med att sångaren Mikael DeBruin och Sebastian Nero hoppar av bandet.

"Vi har inom bandet olika livssituationer, drömmar och mål som till slut har gjort att vi har kommit till det här vägskälet. Det är helt enkelt dags att gå olika vägar i våra musikaliska karriärer", skriver man på Facebooksidan.

Bandets övriga medlemmar kommer att driva bandet vidare. Gruppen - med nuvarande sättning - gör i Skövde en sista spelning den 20 september.

I våras tog de sig till Andra chansen i Melodifestivalen med Raise your hands. På måndagskvällen gick Ammotrack ut på sin Facebooksida och förkunnade att de splittras i och med att sångaren Mikael DeBruin och Sebastian Nero hoppar av bandet.

"Vi har inom bandet olika livssituationer, drömmar och mål som till slut har gjort att vi har kommit till det här vägskälet. Det är helt enkelt dags att gå olika vägar i våra musikaliska karriärer", skriver man på Facebooksidan.

Bandets övriga medlemmar kommer att driva bandet vidare. Gruppen - med nuvarande sättning - gör i Skövde en sista spelning den 20 september.