04 okt 2014 06:00

23 jan 2015 15:51

Läs en bok i helgen!

En läsvärd kriminalroman, en bok med för årstiden passande äppelrecept eller ett humoristiskt seriealbum om det kvinnliga könsorganet.
SLA:s recensenter tipsar om helgens läsning.

Bokrecensionerna här på sla.se återkom tidigare än utlovat, och det känns som om det är bättre än senare. Man kan aldrig få nog av bra boktips, eller att kanske rent av bli avrådd från att läsa en bok. Svårt att veta det där, smaken är ju så olika.

I lördagens papperstidning publiceras de här bokrecensionerna och självklart ska de finnas här på webben då också.

Innehållet varierar stort. Här finns en bok med äppelrecept, ett seriealbum av Liv Strömquist, en kriminalroman med en svindlande historia och skickliga personporträtt, stickbeskrivningar samt en riktig bibel över Rörstrands produktion.

Bokrecensionerna här på sla.se återkom tidigare än utlovat, och det känns som om det är bättre än senare. Man kan aldrig få nog av bra boktips, eller att kanske rent av bli avrådd från att läsa en bok. Svårt att veta det där, smaken är ju så olika.

I lördagens papperstidning publiceras de här bokrecensionerna och självklart ska de finnas här på webben då också.

Innehållet varierar stort. Här finns en bok med äppelrecept, ett seriealbum av Liv Strömquist, en kriminalroman med en svindlande historia och skickliga personporträtt, stickbeskrivningar samt en riktig bibel över Rörstrands produktion.