11 okt 2014 07:00

23 jan 2015 15:52

Kura skymning med en bok

Den som väntar på något gott behöver inte alls vänta länge.
Redan nu finns fler bokrecensioner här på sla.se!

Tre av de här böckerna fanns med i fredagstidningen och en har några fler dagar på nacken.

Läs om Jan Schermans memoarer Räkna med känslorna, Johanne Hildebrandts saga om Valhalla med titeln Sigrid, Svart gryning av Cilla och Rolf Börjlind samt Passera denna natt där Johan Kinde skriver personligt om sitt artistliv. Dessutom en bok om virkning!

Tre av de här böckerna fanns med i fredagstidningen och en har några fler dagar på nacken.

Läs om Jan Schermans memoarer Räkna med känslorna, Johanne Hildebrandts saga om Valhalla med titeln Sigrid, Svart gryning av Cilla och Rolf Börjlind samt Passera denna natt där Johan Kinde skriver personligt om sitt artistliv. Dessutom en bok om virkning!