17 okt 2014 10:30

23 jan 2015 15:52

En ängel på besök

Ängel på drift
Thomas Green
Bookworms

Ärkeängeln Bartolomeus har fått ett uppdrag att utföra på Jorden. Dagen innan han ska åka ner sitter han som vanligt och dricker vin med sin vän Zadjiel, de dricker så mycket så när Bartolomeus kommer ner till Jorden har han glömt sitt uppdrag.

På den idylliska ön Vinalhalven utanför USA:s östkust spolas en man upp på land utan identitet eller minne. Han blir överkörd två gånger av Sam och Ryan som tar honom till doktor Grant. Han tar honom till sjukhuset där mycket konstigt händer och det slutar med att mannen rymmer därifrån. Hans närvaro i det lilla samhället utlöser en rad oförklarliga händelser.

Tyvärr tyckte jag boken blev lite långtråkig, lite för mycket av det som hände där uppe och för lite av det verkliga livet.

Ärkeängeln Bartolomeus har fått ett uppdrag att utföra på Jorden. Dagen innan han ska åka ner sitter han som vanligt och dricker vin med sin vän Zadjiel, de dricker så mycket så när Bartolomeus kommer ner till Jorden har han glömt sitt uppdrag.

På den idylliska ön Vinalhalven utanför USA:s östkust spolas en man upp på land utan identitet eller minne. Han blir överkörd två gånger av Sam och Ryan som tar honom till doktor Grant. Han tar honom till sjukhuset där mycket konstigt händer och det slutar med att mannen rymmer därifrån. Hans närvaro i det lilla samhället utlöser en rad oförklarliga händelser.

Tyvärr tyckte jag boken blev lite långtråkig, lite för mycket av det som hände där uppe och för lite av det verkliga livet.

  • Yvonne Keymer