17 okt 2014 10:30

23 jan 2015 15:52

Komplicerad kärlek

Hon som älskade honom
Sara Kadefors
Piratförlaget

Malena har haft ett starkt och jobbigt känsloliv. Hennes uppväxt med en mycket annorlunda mamma har satt sina spår och även uppbrottet från pojkvännen Christian har varit jobbigt för henne. Hon har svårt att leva i staden med alla störande moment så hon beslutar sig för att hyra ett torp på landet i Sörmland.

Eftersom hon inte är van vid lantlivet blir hennes enda trygghet grannfamiljen som hon hyr stugan av och hon tillbringar alltmer tid tillsammans med mannen i huset, Nathan.

Hon börjar mer och mer få känslor för honom och försöker på alla sätt förhindra det. Nathan och hans fru Pia är båda djupt insatta i utsatta ungdomar och hon blir själv engagerad i två av deras ungdomar.

Men för sent inser hon var hennes och Nathans oskyldiga umgänge kan komma att innebära. En mycket välskriven och bra kärleksroman.

Yvonne Keymer

Malena har haft ett starkt och jobbigt känsloliv. Hennes uppväxt med en mycket annorlunda mamma har satt sina spår och även uppbrottet från pojkvännen Christian har varit jobbigt för henne. Hon har svårt att leva i staden med alla störande moment så hon beslutar sig för att hyra ett torp på landet i Sörmland.

Eftersom hon inte är van vid lantlivet blir hennes enda trygghet grannfamiljen som hon hyr stugan av och hon tillbringar alltmer tid tillsammans med mannen i huset, Nathan.

Hon börjar mer och mer få känslor för honom och försöker på alla sätt förhindra det. Nathan och hans fru Pia är båda djupt insatta i utsatta ungdomar och hon blir själv engagerad i två av deras ungdomar.

Men för sent inser hon var hennes och Nathans oskyldiga umgänge kan komma att innebära. En mycket välskriven och bra kärleksroman.

Yvonne Keymer

  • Yvonne Keymer