22 okt 2014 21:31

23 jan 2015 15:52

Foto: Erica Augustsson

Toppstämning på ABBA-konsert

MUSIKAL: Skövde musikskola bjöd på konsert

Under onsdagskvällen framförde Skövde musikskola en konsert i Wennerbergssalen. Konsertens tema var ”ABBA 40 år”, i och med gruppens debut 1974.

Onsdagskvällens konsert med elever från Skövde musikskola lockade mycket publik, och fyllde hela Wennerbergssalen i centrala Skövde. Redan en timme innan konserten var musikskolans entré fylld till bredden, och desto fler tog plats längs väggarna när framträdandet drog i gång.

Konserten bestod av musik- och sångframträdanden från ABBA, med tanke på att det i år är 40 år sedan som den svenska gruppen startades. Tillsammans bjöd musikskolan på sång och musik i en och en halv timme, till publikens förtjusning.

Låten Mamma Mia var populärast, och när den yngsta kören framförde låten fick publiken sjunga med i refrängen. Samtidigt var det många andra av gruppens stora hitlåtar framfördes ett flertal gånger av musikkolans olika grupper och körer.

Onsdagskvällens konsert med elever från Skövde musikskola lockade mycket publik, och fyllde hela Wennerbergssalen i centrala Skövde. Redan en timme innan konserten var musikskolans entré fylld till bredden, och desto fler tog plats längs väggarna när framträdandet drog i gång.

Konserten bestod av musik- och sångframträdanden från ABBA, med tanke på att det i år är 40 år sedan som den svenska gruppen startades. Tillsammans bjöd musikskolan på sång och musik i en och en halv timme, till publikens förtjusning.

Låten Mamma Mia var populärast, och när den yngsta kören framförde låten fick publiken sjunga med i refrängen. Samtidigt var det många andra av gruppens stora hitlåtar framfördes ett flertal gånger av musikkolans olika grupper och körer.

  • Erica Augustsson