23 okt 2014 11:17

23 jan 2015 15:52

Afzeliusfilm på Odeon

Få musiker och artister har engagerat en så bred publik över så lång tid som Björn Afzelius. Från tiden i Hoola Bandoola Band till sina många soloplattor och flitiga turnerande, både i Sverige och i övriga Norden, nådde han ut till många med sin musik och sina texter. Nu har Magnus Gertten och Stefan Berg gjort en film om hans liv och karriär. Dokumentärfilmen ”Tusen bitar” visas på Biograf Odeon i Skövde den 2 november.

Få musiker och artister har engagerat en så bred publik över så lång tid som Björn Afzelius. Från tiden i Hoola Bandoola Band till sina många soloplattor och flitiga turnerande, både i Sverige och i övriga Norden, nådde han ut till många med sin musik och sina texter. Nu har Magnus Gertten och Stefan Berg gjort en film om hans liv och karriär. Dokumentärfilmen ”Tusen bitar” visas på Biograf Odeon i Skövde den 2 november.