23 okt 2014 16:44

23 jan 2015 15:52

Böcker, böcker, mera böcker

SLA:s recensentgäng är flitiga och tipsar lagom till helgen om en bunt nya böcker.

Här finns nog något som tilltalar de flesta. Vi blandar friskt och presenterar böcker om Star wars, konstnären Matisse samt en bok för barn. Gabriella Håkansson har utkommit med andra delen i sin romantrilogi och Grishams nya bok är enligt Alf Ehn genialisk.

En roman som utspelar sig i norra Irak, som handlar om våld och hat men där det även finns vägar till försoning, rekommenderas också. Lena Jonsson tipsar också om Lotus blues som handlar om en advokat som hamnar mitt i en mardröm.

Här finns nog något som tilltalar de flesta. Vi blandar friskt och presenterar böcker om Star wars, konstnären Matisse samt en bok för barn. Gabriella Håkansson har utkommit med andra delen i sin romantrilogi och Grishams nya bok är enligt Alf Ehn genialisk.

En roman som utspelar sig i norra Irak, som handlar om våld och hat men där det även finns vägar till försoning, rekommenderas också. Lena Jonsson tipsar också om Lotus blues som handlar om en advokat som hamnar mitt i en mardröm.