24 okt 2014 06:00

23 jan 2015 15:52

Välbekant jubileumsutgåva

DEN RANDIGA BARNKAMMARBOKEN
Flera författare
Bonnier Carlsen

De populära barnkammarböckerna fyller 25 år och det firas med en jubileumsutgåva i form av Den randiga barnkammarboken.

Den som har läst någon eller några av de tio tidigare utgåvorna känner snabbt igen sig i de välbekanta melodierna, berättelserna eller de charmiga illustrationerna. Den randiga boken i upplagan fyller mycket riktigt kriterierna på en jubileumsutgåva då den innehåller en stor samling från de tidigare böckerna. Självklart medföljer en cd-skiva laddad med 30 sånger från boken.

Har du fattat tycke för någon av de tidigare upplagorna så kan jag lova att även den här faller dig i smaken, och lita på att Den randiga barnkammarboken, som har en begränsad upplaga, kommer finnas under en och annan gran om ett par månader.

De populära barnkammarböckerna fyller 25 år och det firas med en jubileumsutgåva i form av Den randiga barnkammarboken.

Den som har läst någon eller några av de tio tidigare utgåvorna känner snabbt igen sig i de välbekanta melodierna, berättelserna eller de charmiga illustrationerna. Den randiga boken i upplagan fyller mycket riktigt kriterierna på en jubileumsutgåva då den innehåller en stor samling från de tidigare böckerna. Självklart medföljer en cd-skiva laddad med 30 sånger från boken.

Har du fattat tycke för någon av de tidigare upplagorna så kan jag lova att även den här faller dig i smaken, och lita på att Den randiga barnkammarboken, som har en begränsad upplaga, kommer finnas under en och annan gran om ett par månader.

  • Daniel Olausson