28 nov 2014 12:34

23 jan 2015 15:54

Ägg i alla former

Ägg
Tove Nilsson och Charlie Drevstam
Natur & kultur

Jag älskar ägg! Vilken fantastisk råvara med hur många användningsområden som helst. Dessutom är de ju supersmart förpackade.

I och för sig är skalet lite skört men ägg håller länge i rumstemperatur. Det är för övrigt det som datummärkningen berättar. Hållbarheten i rumstemperatur.

I den här nya äggboken guidar Tove Nilsson läsaren från omeletter och ägg benedict via spansk tortilla till maränger och crème caramel. Vid produktionen av boken gick det åt 3 350 ägg ...

I bokens inledning finns ett teknikkapitel där läsaren bland annat får lära sig att koka ägg.

Recepten är enkla att förstå och följs ofta av personliga kommentarer från författaren. Boken är rikt illustrerad med vackra färgbilder.

Jag älskar ägg! Vilken fantastisk råvara med hur många användningsområden som helst. Dessutom är de ju supersmart förpackade.

I och för sig är skalet lite skört men ägg håller länge i rumstemperatur. Det är för övrigt det som datummärkningen berättar. Hållbarheten i rumstemperatur.

I den här nya äggboken guidar Tove Nilsson läsaren från omeletter och ägg benedict via spansk tortilla till maränger och crème caramel. Vid produktionen av boken gick det åt 3 350 ägg ...

I bokens inledning finns ett teknikkapitel där läsaren bland annat får lära sig att koka ägg.

Recepten är enkla att förstå och följs ofta av personliga kommentarer från författaren. Boken är rikt illustrerad med vackra färgbilder.