01 jan 2015 06:00

02 feb 2015 17:47

Nystarta det nya året

Nystart!

Peter Hassmén

Natur & Kultur

Psykisk ohälsa och en allt mer stressfylld tillvaro är växande problem i dagens samhälle. Med hjälp av den här boken kan du starta om ditt liv, och varför inte nu när vi precis påbörjat det nya året?

Peter Hassmén, psykologiprofessor vid universitetet i Umeå, har skrivit en bok baserad på vetenskap och forskning innehållande alla verktyg som krävs på vägen mot en lugnare och mer kontrollerad tillvaro.

Men det krävs förstås en insats av dig som läser också. Här handlar mycket om självinsikt och att öka din självkännedom för att på så vis lokalisera dina styrkor och svagheter, och inte minst för att sätta och nå dina mål i livet.

Just avsnittet om våra motkrafter, eller spöken, skapade mest eftertanke hos undertecknad, men vad du själv finner intressant är förmodligen högst individuellt.

Psykisk ohälsa och en allt mer stressfylld tillvaro är växande problem i dagens samhälle. Med hjälp av den här boken kan du starta om ditt liv, och varför inte nu när vi precis påbörjat det nya året?

Peter Hassmén, psykologiprofessor vid universitetet i Umeå, har skrivit en bok baserad på vetenskap och forskning innehållande alla verktyg som krävs på vägen mot en lugnare och mer kontrollerad tillvaro.

Men det krävs förstås en insats av dig som läser också. Här handlar mycket om självinsikt och att öka din självkännedom för att på så vis lokalisera dina styrkor och svagheter, och inte minst för att sätta och nå dina mål i livet.

Just avsnittet om våra motkrafter, eller spöken, skapade mest eftertanke hos undertecknad, men vad du själv finner intressant är förmodligen högst individuellt.

  • Daniel Olausson