23 jan 2015 09:00

28 jan 2015 14:13

Ny singel från Timoteij

MUSIK: Gör musikvideo i Jordanien

Timoteij har spelat in en ny singel som kommer att släppas nästa vecka.
Videon till låten har man åkt ända till Jordanien för att spela in.

I början av januari klev Skarborgsbandet Timoteij in i studion för att spela in sin nya singel ”Wildfire”. Och strax därefter for man iväg till Jordanien för att spela in musikvideo till låten och ta omslagsbilder.

”I dag filmade vi i hänförande Petra. Kan inte finnas ett bättre ställe för att filma vår musikvideo. Jag är så tacksam och kan inte vänta tills vi får visa den för er!” skrev Bodil Bergström på Instagram under resan.

Förutom Bodil består bandet av Cecilia Kallin och Elina Thorsell. Förra året lämnade Johanna Pettersson gruppen för att satsa på dansen.

”Wildfire” släpps den 28 januari och det verkar som att det lär bli mer än en singel framöver. Timoteij skriver på sin hemsida att de har större ambitioner än någonsin och jobbar med nytt material. Siktet är inställt på Sverige, men ambitionen är att även ta sig utomlands.

”Det nya materialet kommer att andas mer organisk pop, men självklart kommer man att känna igen Timoteij. Vårt nya sound är modernare och fräschare - en naturlig utveckling för 2015. Vi spenderar väldigt mycket tid i studion, och ser fram emot att få dela med oss av våra låtar”, skriver man på hemsidan.

I början av januari klev Skarborgsbandet Timoteij in i studion för att spela in sin nya singel ”Wildfire”. Och strax därefter for man iväg till Jordanien för att spela in musikvideo till låten och ta omslagsbilder.

”I dag filmade vi i hänförande Petra. Kan inte finnas ett bättre ställe för att filma vår musikvideo. Jag är så tacksam och kan inte vänta tills vi får visa den för er!” skrev Bodil Bergström på Instagram under resan.

Förutom Bodil består bandet av Cecilia Kallin och Elina Thorsell. Förra året lämnade Johanna Pettersson gruppen för att satsa på dansen.

”Wildfire” släpps den 28 januari och det verkar som att det lär bli mer än en singel framöver. Timoteij skriver på sin hemsida att de har större ambitioner än någonsin och jobbar med nytt material. Siktet är inställt på Sverige, men ambitionen är att även ta sig utomlands.

”Det nya materialet kommer att andas mer organisk pop, men självklart kommer man att känna igen Timoteij. Vårt nya sound är modernare och fräschare - en naturlig utveckling för 2015. Vi spenderar väldigt mycket tid i studion, och ser fram emot att få dela med oss av våra låtar”, skriver man på hemsidan.