10 feb 2015 06:00

12 feb 2015 14:14

En intressant inblick i BjörnFerrys vardag

BIOGRAFI

Ferry Tales
Björn Ferry
Forum

Björn Ferry tar oss i Ferry Tales med på en resa genom en elitidrottares vardag och han gör det i form av en dagbok. Boken spänner över drygt två år av skidskyttens liv och kulminerar med OS i Sotji 2014. Vi får följa Ferrys målmedvetna träning mot spelen i Ryssland och på vägen fram får vi också en inblick i hans liv vid sidan om. Dessutom duckar inte Ferry för tyckande och egna sanningar.

Landslagsledningen får sin del av kritiken och han tycker att damerna i skidskyttelandslaget är för dåliga. Bara för att nämna några exempel. Framförallt handlar dock boken om hans träning och tävling, vilket blir lite tjatigt i längden.

Ferry Tales avslöjar en hel del men den som förväntar sig djupdykningar i skidskytten Björn Ferry blir besviken. Boken skrapar bara på ytan men ger ändå en intressant inblick i vardagen som skidskytt.

Björn Ferry tar oss i Ferry Tales med på en resa genom en elitidrottares vardag och han gör det i form av en dagbok. Boken spänner över drygt två år av skidskyttens liv och kulminerar med OS i Sotji 2014. Vi får följa Ferrys målmedvetna träning mot spelen i Ryssland och på vägen fram får vi också en inblick i hans liv vid sidan om. Dessutom duckar inte Ferry för tyckande och egna sanningar.

Landslagsledningen får sin del av kritiken och han tycker att damerna i skidskyttelandslaget är för dåliga. Bara för att nämna några exempel. Framförallt handlar dock boken om hans träning och tävling, vilket blir lite tjatigt i längden.

Ferry Tales avslöjar en hel del men den som förväntar sig djupdykningar i skidskytten Björn Ferry blir besviken. Boken skrapar bara på ytan men ger ändå en intressant inblick i vardagen som skidskytt.

  • Johan Espefält