11 feb 2015 06:00

11 feb 2015 06:00

Två gånger G:son på lördag

Thomas G:son från Skövde tävlar mot sig själv i Melodifestivalens andra deltävling. Han har varit med och skrivit Magnus Carlssons och Neverstores bidrag.

Deltävling nummer två i årets Melodifestival närmar sig. Den hålls i Malmö och då ska ytterligare två låtar skickas direkt till final och två till Andra chansen.

Thomas G:son från Skövde är veteran i Melodifestivalsammanhang där han fått med ett 40-tal bidrag. I deltävling nummer två som avgörs på lördag har han varit med och skrivit två av låtarna och tävlar således mot sig själv.

Helt ny grej

De framförs Magnus Carlsson och Neverstore från Skövde och Hjo.

– Fantastiskt roligt! Magnus har ju massor av erfarenhet från Melodifestivalen men för Neverstore blir det en helt ny grej och upplevelse. Jag är väldigt glad för deras skull, har G:son tidigare sagt till SLA.

”If I was God for one day” heter Neverstores låt. Den är skriven av Jacob Widén i bandet, Thomas G:son och John Gordon. ”Möt mig i Gamla stan” heter låten som sjungs av Magnus Carlsson. Den är skriven av Thomas G:son och Lina Eriksson.

I Malmö tävlar också Mariette, Emelie Irewald, Linus Svenning, Samir & Viktor samt Marie Bergman och Sanne Salomonsen.

Deltävling nummer två i årets Melodifestival närmar sig. Den hålls i Malmö och då ska ytterligare två låtar skickas direkt till final och två till Andra chansen.

Thomas G:son från Skövde är veteran i Melodifestivalsammanhang där han fått med ett 40-tal bidrag. I deltävling nummer två som avgörs på lördag har han varit med och skrivit två av låtarna och tävlar således mot sig själv.

Helt ny grej

De framförs Magnus Carlsson och Neverstore från Skövde och Hjo.

– Fantastiskt roligt! Magnus har ju massor av erfarenhet från Melodifestivalen men för Neverstore blir det en helt ny grej och upplevelse. Jag är väldigt glad för deras skull, har G:son tidigare sagt till SLA.

”If I was God for one day” heter Neverstores låt. Den är skriven av Jacob Widén i bandet, Thomas G:son och John Gordon. ”Möt mig i Gamla stan” heter låten som sjungs av Magnus Carlsson. Den är skriven av Thomas G:son och Lina Eriksson.

I Malmö tävlar också Mariette, Emelie Irewald, Linus Svenning, Samir & Viktor samt Marie Bergman och Sanne Salomonsen.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.