12 feb 2015 21:35

12 feb 2015 21:40

Besnik har chans att bli svensk ninja

"Det var en skön känsla när jag klarade rampen"

Besnik Shala klarade hinderbanan i första kvalificeringsomgången i Ninja Warriors och är nu klar för semifinal.

En svensk Ninja Warrior ska koras och det sker i tre steg. 125 personer klarade uttagningen och fick ta sig an första banan i kvalificeringsomgången. 24-åriga brottaren Besnik Shala från Falköping var med i tredje kvalomgången som sändes under torsdagskvällen i Kanal 5.

– Jag tog mig i mål. Det var jättenervöst och pirrigt, man fick inte testa banan innan. När jag klarat första och andra hindret kände jag mig hyfsat självsäker, jag tog det lugnt och kontrollerat för att samtidigt få en bra tid. Det var en skön känsla när jag klarade rampen, den var lite svårare än man trodde, men jag klarade den på första försöket, säger Besnik Shala.

En svensk Ninja Warrior ska koras och det sker i tre steg. 125 personer klarade uttagningen och fick ta sig an första banan i kvalificeringsomgången. 24-åriga brottaren Besnik Shala från Falköping var med i tredje kvalomgången som sändes under torsdagskvällen i Kanal 5.

– Jag tog mig i mål. Det var jättenervöst och pirrigt, man fick inte testa banan innan. När jag klarat första och andra hindret kände jag mig hyfsat självsäker, jag tog det lugnt och kontrollerat för att samtidigt få en bra tid. Det var en skön känsla när jag klarade rampen, den var lite svårare än man trodde, men jag klarade den på första försöket, säger Besnik Shala.