16 mar 2015 20:57

16 mar 2015 20:58

Patrik starkast igen i mjölkduellen

Det blev riktigt spännande men Patrik Gunnarsson från Lerdala klarade sig på nytt vidare i TV4:s tävling Bästa bonden som sändes på måndagskvällen.

I den första individuella tävlingen var Lerdala-Patrik nära att ta en av de två lagkaptensplatserna men missade precis.

Istället valdes han till det blå laget i lagtävlingen där deltagarna skulle leda en alpacka genom en hinderbana. Patrik lyckades väldigt bra i den tvälingen och vann sitt heat men hans två lagkamrater förlorade sina och därmed vann det röda laget tävlingen.

Lagkaptenen Maria valde att rädda sig själv och nominerade sina två lagkramrater Patrik och Thomas Åkerlund till mjölkduellen. Och precis som förra veckan gick Patrik segrande ur duellen och får därmed stanna kvar i programmet medan Thomas slogs ut.

Nu återstår fem deltagare inklusive Patrik i tävlingen.

I den första individuella tävlingen var Lerdala-Patrik nära att ta en av de två lagkaptensplatserna men missade precis.

Istället valdes han till det blå laget i lagtävlingen där deltagarna skulle leda en alpacka genom en hinderbana. Patrik lyckades väldigt bra i den tvälingen och vann sitt heat men hans två lagkamrater förlorade sina och därmed vann det röda laget tävlingen.

Lagkaptenen Maria valde att rädda sig själv och nominerade sina två lagkramrater Patrik och Thomas Åkerlund till mjölkduellen. Och precis som förra veckan gick Patrik segrande ur duellen och får därmed stanna kvar i programmet medan Thomas slogs ut.

Nu återstår fem deltagare inklusive Patrik i tävlingen.