01 apr 2015 09:39

01 apr 2015 14:52

Bonde från Undenäs blir tv-kändis

NY VERSION. Per från Undenäs deltar i nästa säsong av Bonde söker fru. Han är en dansant skogs- och köttbonde som söker efter en kvinna med nära till skratt.

I nästa säsong av Bonde söker fru deltar den 37- årige lantbrukaren Per från Undenäs. Han är en skogs- och köttbonde som bor på en gård långt ut på landet. Han älskar att dansa och söker en levnadsglad kvinna med humor. I programmet hoppas han kunna hitta en person att bilda familj med i framtiden.

Skilda personligheter

Totalt deltar åtta bönder i programmet I den tionde säsongen, deltar bland annat får tittarna möta en älgbonde, en SM-mästare i plöjning och fler riktigt dansanta män. Några exempel är Pontus som tidigare var med i U21-landslaget i fälttävlan, Olle som älskar styrdans och Marcus som har gjort flera svenska klassiker.

Bland de medverkande finns även Daniel, programmets första älgbonde.

– Han är snygg, bra på att köra skoter, gillar att gosa med älgar, åka skidor och jaga. Älgbondens problem? Ja, han säger sig vara usel på att ge komplimanger och att han kan missa viktiga detaljer, som att någon har bytt frisyr eller gardiner, skrev programledaren Linda Lindorff på sin blogg efter sitt möte med honom för två veckor sedan.

10- års jubileum

Den 13 april presenteras samtliga bönder i ett program på TV4 och två månader senare ska de som blivit förälskade i någon av bönderna ha skickat in sina kärleksbrev.

– Det är tioårsjubileum för Bonde söker fru och det känns helt fantastiskt! Det kommer bli kärlek i sommar det vet jag, våra bönder är så varma och härliga och så redo för kärlek, de är helt enkelt oemotståndliga! säger Linda Lindorff på TV4:s hemsida.

I nästa säsong av Bonde söker fru deltar den 37- årige lantbrukaren Per från Undenäs. Han är en skogs- och köttbonde som bor på en gård långt ut på landet. Han älskar att dansa och söker en levnadsglad kvinna med humor. I programmet hoppas han kunna hitta en person att bilda familj med i framtiden.

Skilda personligheter

Totalt deltar åtta bönder i programmet I den tionde säsongen, deltar bland annat får tittarna möta en älgbonde, en SM-mästare i plöjning och fler riktigt dansanta män. Några exempel är Pontus som tidigare var med i U21-landslaget i fälttävlan, Olle som älskar styrdans och Marcus som har gjort flera svenska klassiker.

Bland de medverkande finns även Daniel, programmets första älgbonde.

– Han är snygg, bra på att köra skoter, gillar att gosa med älgar, åka skidor och jaga. Älgbondens problem? Ja, han säger sig vara usel på att ge komplimanger och att han kan missa viktiga detaljer, som att någon har bytt frisyr eller gardiner, skrev programledaren Linda Lindorff på sin blogg efter sitt möte med honom för två veckor sedan.

10- års jubileum

Den 13 april presenteras samtliga bönder i ett program på TV4 och två månader senare ska de som blivit förälskade i någon av bönderna ha skickat in sina kärleksbrev.

– Det är tioårsjubileum för Bonde söker fru och det känns helt fantastiskt! Det kommer bli kärlek i sommar det vet jag, våra bönder är så varma och härliga och så redo för kärlek, de är helt enkelt oemotståndliga! säger Linda Lindorff på TV4:s hemsida.

  • Frans Nilsson

Per Gustafsson

Per är 37 år och kommer från Undenäs där han bor på sin gård långt ute på landet.

Han arbetar som skogs- och köttbonde och på sin fritid älskar han att dansa.

Han längtar efter barn och familj och söker en levnadsglad kvinna som tycker om att skratta.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.