06 aug 2015 20:00

06 aug 2015 20:00

Doug Seegers tillbaka i Skövde

På lördag är Doug Seegers tillbaka i Skövde för ett uppträdande på Valhall. Efter sin turné i Skandinavien förra året är ytterligare en turné i full gång.

Nu på lördag den 8 augusti står Doug Seegers på scen igen i Skövde efter att senast ha uppträtt i september förra året.

Späckat schema

Från att ha blivit upptäckt av Jill Johnsson på en gata i Nashville så har karriären flutit på för countrysångaren.

Efter förra årets sommarturné med 70 spelningar, har Doug Seegers bland annat varit nominerad för en Grammis i kategorin årets folkvisa med låten Going down to the river och även släppt duettskivan In tandem tillsammans med Jill Johnson.

Spelningar i Skaraborg

Under årets sommarturné som har pågått sedan början av juni har Doug Seegers bland annat hunnit med ett uppträdande på Allsång på Skansen och på Jubileumsteatern i Mariestad den 6 augusti, men nu är det alltså dags för ett besök i Skövde.

Nu på lördag den 8 augusti står Doug Seegers på scen igen i Skövde efter att senast ha uppträtt i september förra året.

Späckat schema

Från att ha blivit upptäckt av Jill Johnsson på en gata i Nashville så har karriären flutit på för countrysångaren.

Efter förra årets sommarturné med 70 spelningar, har Doug Seegers bland annat varit nominerad för en Grammis i kategorin årets folkvisa med låten Going down to the river och även släppt duettskivan In tandem tillsammans med Jill Johnson.

Spelningar i Skaraborg

Under årets sommarturné som har pågått sedan början av juni har Doug Seegers bland annat hunnit med ett uppträdande på Allsång på Skansen och på Jubileumsteatern i Mariestad den 6 augusti, men nu är det alltså dags för ett besök i Skövde.