01 sep 2015 08:17

17 mar 2016 10:38

Carolas julturné till Skövde

NÖJE

Carola Häggkvist ger sig ut på julturné i höst. Den 13 november stannar hon till i Skövde för en konsert. I ”Min bästa jul – en nära julkonsert med Carola”, utlovas en stillsam och intim tillställning med Carolas röst i fokus.

– Det känns naturligt och helt rätt för mig att ge konserter i jultid nu när jag fått upp ångan, säger Carola, som nyligen avslutade sin sommarturné, i ett pressmeddelande

Biljetterna till höstens spelningar släpps på fredag.

Carola Häggkvist ger sig ut på julturné i höst. Den 13 november stannar hon till i Skövde för en konsert. I ”Min bästa jul – en nära julkonsert med Carola”, utlovas en stillsam och intim tillställning med Carolas röst i fokus.

– Det känns naturligt och helt rätt för mig att ge konserter i jultid nu när jag fått upp ångan, säger Carola, som nyligen avslutade sin sommarturné, i ett pressmeddelande

Biljetterna till höstens spelningar släpps på fredag.