02 sep 2015 21:02

02 sep 2015 21:02

Jonas klarade gruppsången

IDOL

Att sjunga i grupp var det som stod på programmet i onsdagskvällens Idol i TV4. Det handlade om samarbete, men också att ta för sig. De 13 grupperna fick välja en av tio sånger, repa in den och framföra den för juryn Alexander Bard, Laila Bagge och Anders Bagge. Gruppen som Jonas Peker från Skövde var med i fick gott omdöme: Bäst i dag!

Och det var förmodligen det som gjorde att alla i gruppen gick vidare. Nu väntar nästa delmoment i tävlingen: Solosång.

Att sjunga i grupp var det som stod på programmet i onsdagskvällens Idol i TV4. Det handlade om samarbete, men också att ta för sig. De 13 grupperna fick välja en av tio sånger, repa in den och framföra den för juryn Alexander Bard, Laila Bagge och Anders Bagge. Gruppen som Jonas Peker från Skövde var med i fick gott omdöme: Bäst i dag!

Och det var förmodligen det som gjorde att alla i gruppen gick vidare. Nu väntar nästa delmoment i tävlingen: Solosång.