18 sep 2015 11:00

18 sep 2015 11:00

Kärlek och dramatik väntar Undenäsbonden

TV: Tionde säsongen av Bonde söker fru

Kärlek, skratt men också ovanligt mycket dramatik. Det utlovas när Bonde söker fru startar på onsdag. En av bönderna som är med är 38-årige Per Gustafsson från Undenäs som söker en levnadsglad kvinna som tycker om att skratta.

Det är den tionde säsongen av Bonde söker fru som nu drar i gång och programledaren Linda Lindorff har varit med sedan starten. Men att hon skulle tröttna är ingen risk, hon är inte ens i närheten.

– Det vore som att tröttna på livet självt. I det här programmet finns allt, det är en ynnest att få vara med om. 25 procent av alla bönder vi har presenterat har funnit kärleken. VI har haft nio bröllop, det har fötts elva bondebebisar. Bonde söker fru skapar liv, ger lycka och kärlek till folk. Det är stort. säger hon till TT som var med när årets tv-bönder samlades för att se de första avsnitten av årets säsong.

Passionerad kärlek

I höst utlovar hon stor passionerad kärlek men också ovanligt mycket dramatik, som utan att avslöja för mycket, krävde drastiska åtgärder. Den nya omgången av Bonde söker fru har premiär i TV4 den 23 september och i första avsnittet avslöjas det vilka av de åtta bönderna som tv-tittarna får följa. Om den dansante skogs- och köttbonden Per Gustafsson, 38, från Undenäs är en av dem återstår att se.

– Det är klart man vill ha någon att dela vardagen med. Jag vill ha en jordnära, ärlig, positiv tjej. Jag vill bilda familj, man vill ju inte gå själv hela livet, säger han i TV4:s presentationsprogram.

"Ofattbart"

Årets andra bönder är Marcus Andersson, 37, Odensbacken, Olle Pallars, 37, Järvsö, Daniel Johansson, 38, Bjurholm, Anders Eriksson, 41, Reftele, Stefan Hildingsson, 31, Hassela, Pontus Hugosson, 25, Kungsbacka och Johnny Andersson, 50, Teckomatorp.

Hästbonden Pontus Hugosson har extra goda förutsättningar att hitta någon. Sedan presentationsprogrammet sändes har han fått över tusen brev och det är mer än vad fjolårets bönder fick tillsammans.

– Det är ju lite ofattbart, man får inte riktigt grepp om det. Att det liksom är en person bakom varje brev, säger Pontus till TT.

Det är den tionde säsongen av Bonde söker fru som nu drar i gång och programledaren Linda Lindorff har varit med sedan starten. Men att hon skulle tröttna är ingen risk, hon är inte ens i närheten.

– Det vore som att tröttna på livet självt. I det här programmet finns allt, det är en ynnest att få vara med om. 25 procent av alla bönder vi har presenterat har funnit kärleken. VI har haft nio bröllop, det har fötts elva bondebebisar. Bonde söker fru skapar liv, ger lycka och kärlek till folk. Det är stort. säger hon till TT som var med när årets tv-bönder samlades för att se de första avsnitten av årets säsong.

Passionerad kärlek

I höst utlovar hon stor passionerad kärlek men också ovanligt mycket dramatik, som utan att avslöja för mycket, krävde drastiska åtgärder. Den nya omgången av Bonde söker fru har premiär i TV4 den 23 september och i första avsnittet avslöjas det vilka av de åtta bönderna som tv-tittarna får följa. Om den dansante skogs- och köttbonden Per Gustafsson, 38, från Undenäs är en av dem återstår att se.

– Det är klart man vill ha någon att dela vardagen med. Jag vill ha en jordnära, ärlig, positiv tjej. Jag vill bilda familj, man vill ju inte gå själv hela livet, säger han i TV4:s presentationsprogram.

"Ofattbart"

Årets andra bönder är Marcus Andersson, 37, Odensbacken, Olle Pallars, 37, Järvsö, Daniel Johansson, 38, Bjurholm, Anders Eriksson, 41, Reftele, Stefan Hildingsson, 31, Hassela, Pontus Hugosson, 25, Kungsbacka och Johnny Andersson, 50, Teckomatorp.

Hästbonden Pontus Hugosson har extra goda förutsättningar att hitta någon. Sedan presentationsprogrammet sändes har han fått över tusen brev och det är mer än vad fjolårets bönder fick tillsammans.

– Det är ju lite ofattbart, man får inte riktigt grepp om det. Att det liksom är en person bakom varje brev, säger Pontus till TT.