15 okt 2015 13:10

15 okt 2015 13:10

Kikki spelar på Stadsteatern

NÖJE

Kikki Danielssons nya country album Postcard From A Painted Lady har hyllats stort sedan det släpptes tidigare i höstas.

Med den plattan i ryggen beger hon sig till våren ut på turné. 13 konserter ska avverkas. Den 2 april är det dags för Skövde och Stadsteatern. Med sig tar hon musikerna Sören Sulo Karlsson (kapellmästare/gitarr/kör), Idde Schultz (kör/keyboard/percussion) och Gunnar Frick (keyboards/pedal steel/dragspel/gitarrer).

 

 

Med den plattan i ryggen beger hon sig till våren ut på turné. 13 konserter ska avverkas. Den 2 april är det dags för Skövde och Stadsteatern. Med sig tar hon musikerna Sören Sulo Karlsson (kapellmästare/gitarr/kör), Idde Schultz (kör/keyboard/percussion) och Gunnar Frick (keyboards/pedal steel/dragspel/gitarrer).