22 okt 2015 13:54

22 okt 2015 16:40

Måns och G:son har en låt ihop

SKÖVDE

Måns Zelmerlöw och Thomas G:son har skickat in en schlagerlåt ihop.
– Men inte med mig som artist, berättar Måns för P4 Skaraborg.

Under fyra kvällar den här veckan är Måns Zelmerlöw konferencier på Skövde kommuns personalevent. Då har han bland annat berättat om den hektiska perioden efter att han vann Eurovision song contest tidigare i år.

– Sedan dess har jag varit ute på turné nästan hela tiden och jag vill tacka er för att jag får sova fyra nätter på rad här i Skövde. Det har inte hänt att jag sovit så många nätter på samma ställe sedan vinsten, så det ska bli skönt.

Inför Skövdebesöket har han läst på och insett att det finns många schlagernamn här.

– G:son och jag har till och med skickat in en låt i år tillsammans. Men inte med mig som artist, säger han i en intervju med P4 Skaraborg där han också berättar att han ser Skövdebesöket lite som en semester och att han vill vara privat på dagarna.

Under fyra kvällar den här veckan är Måns Zelmerlöw konferencier på Skövde kommuns personalevent. Då har han bland annat berättat om den hektiska perioden efter att han vann Eurovision song contest tidigare i år.

– Sedan dess har jag varit ute på turné nästan hela tiden och jag vill tacka er för att jag får sova fyra nätter på rad här i Skövde. Det har inte hänt att jag sovit så många nätter på samma ställe sedan vinsten, så det ska bli skönt.

Inför Skövdebesöket har han läst på och insett att det finns många schlagernamn här.

– G:son och jag har till och med skickat in en låt i år tillsammans. Men inte med mig som artist, säger han i en intervju med P4 Skaraborg där han också berättar att han ser Skövdebesöket lite som en semester och att han vill vara privat på dagarna.