13 nov 2015 15:00

13 nov 2015 15:00

C-M Carlsson gästar Pianobaren

SKÖVDE: Länge efterlängtad

C-M Carlsson gästar Pianobaren på Pinchos i Skövde den 13 november. Det är en artist som arrangören länge jobbat på att få dit.

Pianobaren är ett koncept som körts snart i ett år under utvalda fredagar på Pinchos i Skövde. Under en lång tid har arrangören jobbat på att knyta till sig, vad som beskrivs som, en av Sveriges mest omtyckta pianobarartister. Nu har det gått i mål i och med att C-M Carlsson kommer.

Enligt C-M Carlssons hemsida är han känd för sin förmåga att kunna fängsla publiken från första stund och för att kunna skapa en magisk stämning som gör att publiken aldrig vill att kvällen ska ta slut.

C-M Carlsson spelar ofta med den svenska artisteliten och har även medverkar i TV där han bland annat varit kapellmästare i ett flertal produktioner med Ingvar Oldsberg och Harald Treutiger.

På repertoaren har han allt ”från finsmakarlyx till fullt dansgolv”. Han gör personliga tolkningar av välkända hits av bland andra Nat King Cole, Stevie Wonder, Billy Joel, Ted Gärdestad, Hoffmaestro och Avicii.

Pianobaren är ett koncept som körts snart i ett år under utvalda fredagar på Pinchos i Skövde. Under en lång tid har arrangören jobbat på att knyta till sig, vad som beskrivs som, en av Sveriges mest omtyckta pianobarartister. Nu har det gått i mål i och med att C-M Carlsson kommer.

Enligt C-M Carlssons hemsida är han känd för sin förmåga att kunna fängsla publiken från första stund och för att kunna skapa en magisk stämning som gör att publiken aldrig vill att kvällen ska ta slut.

C-M Carlsson spelar ofta med den svenska artisteliten och har även medverkar i TV där han bland annat varit kapellmästare i ett flertal produktioner med Ingvar Oldsberg och Harald Treutiger.

På repertoaren har han allt ”från finsmakarlyx till fullt dansgolv”. Han gör personliga tolkningar av välkända hits av bland andra Nat King Cole, Stevie Wonder, Billy Joel, Ted Gärdestad, Hoffmaestro och Avicii.

  • Petra Lundgren