25 nov 2015 12:42

25 nov 2015 12:46

Diggiloo återvänder till Skövde

Succén från i somras kommer tillbaka nästa år. Då är det Diggiloodags igen.

SLA har tidigare skrivit om att Diggiloo är på väg tillbaka. Nu är det klart.

Den 12 augusti kommer turnén tillbaka till Skövde och Boulognerskogen.

Lasse Holm gör comeback och med sig tar han Ace Wilder, Linda Bengtzing, Per Andersson, Thomas Di Leva, hiphop-duon Medina och P3-favoriten Oscar Zia. Dessutom hemmadottern Jessica Andersson och Linda Pritchard och de båda Magnusarna Carlsson och Johansson (trumpetsolisten).

Artikeln uppdateras.

SLA har tidigare skrivit om att Diggiloo är på väg tillbaka. Nu är det klart.

Den 12 augusti kommer turnén tillbaka till Skövde och Boulognerskogen.

Lasse Holm gör comeback och med sig tar han Ace Wilder, Linda Bengtzing, Per Andersson, Thomas Di Leva, hiphop-duon Medina och P3-favoriten Oscar Zia. Dessutom hemmadottern Jessica Andersson och Linda Pritchard och de båda Magnusarna Carlsson och Johansson (trumpetsolisten).

Artikeln uppdateras.