25 nov 2015 15:52

25 nov 2015 15:52

Tillbaka i Diggiloo

SKÖVDE: Lasse Holm gör comeback

Artisterna är klara till nästa års Diggiloo. Jessica Andersson och Magnus Carlsson dyker upp igen och grundaren Lasse Holm gör comeback.
– Jag försökte hålla mig borta, men suget kom tillbaka, säger han till TT.

Popsångerskan Ace Wilder, comeback-aktuella Linda Bengtzing, Grotesco-aktuelle Per Andersson, spektakuläre Thomas Di Leva, hiphop-duon Medina, P3-favoriten Oscar Zia, sångerskorna Jessica Andersson och Linda Pritchard, eleganten Magnus Carlsson, trumpetsolisten Magnus Johansson och grundaren och mello-kungen Lasse Holm. De är med i Diggiloo 2016 och beskrivningarna kommer från ett pressmeddelande som släpptes under onsdagen. Lasse Holm gör comeback efter tre års turnépaus och lovar att showa vidare livet ut.

– Jag säger som BB King sa, vad ska jag annars göra? Gå och fiska? Såga och snickra har jag slutat med, nu vet jag var jag hör hemma, säger Lasse Holm i pressmeddelandet.

Nästa år blir det en dubbel turnépremiär, med konsert inomhus i The Theatre i Göteborg och utomhus på Borgholms idrottsplats på Öland. Den idén fick Lasse Holm när han såg Rolling Stones i Stockholm 2003. Gruppen spelade på tre arenor och anpassade showen därefter.

– När jag såg Joe Laberos show på The Theatre i Göteborg fick jag en idé om att prova Diggiloo inomhus och se vad det leder till, säger Lasse Holm.

Diggiloo kommer till Boulognerskogen i Skövde den 12 augusti.

Popsångerskan Ace Wilder, comeback-aktuella Linda Bengtzing, Grotesco-aktuelle Per Andersson, spektakuläre Thomas Di Leva, hiphop-duon Medina, P3-favoriten Oscar Zia, sångerskorna Jessica Andersson och Linda Pritchard, eleganten Magnus Carlsson, trumpetsolisten Magnus Johansson och grundaren och mello-kungen Lasse Holm. De är med i Diggiloo 2016 och beskrivningarna kommer från ett pressmeddelande som släpptes under onsdagen. Lasse Holm gör comeback efter tre års turnépaus och lovar att showa vidare livet ut.

– Jag säger som BB King sa, vad ska jag annars göra? Gå och fiska? Såga och snickra har jag slutat med, nu vet jag var jag hör hemma, säger Lasse Holm i pressmeddelandet.

Nästa år blir det en dubbel turnépremiär, med konsert inomhus i The Theatre i Göteborg och utomhus på Borgholms idrottsplats på Öland. Den idén fick Lasse Holm när han såg Rolling Stones i Stockholm 2003. Gruppen spelade på tre arenor och anpassade showen därefter.

– När jag såg Joe Laberos show på The Theatre i Göteborg fick jag en idé om att prova Diggiloo inomhus och se vad det leder till, säger Lasse Holm.

Diggiloo kommer till Boulognerskogen i Skövde den 12 augusti.