12 jan 2016 13:57

12 jan 2016 13:57

Opera direkt från New York

KULTUR

På lördag är det dags för årets första operadirektsändning på Odeon.

Denna gång handlar det om Georges Bizets Pärlfiskarna. Det är första gången sedan Enrico Caruso för 100 år sedan gjorde huvudrollen som föreställningen sätts upp på Metropolitan i New York igen. Det handlar om olycklig kärlek i denna historia som utspelar sig på Sri Lanka där två pärlfiskares grundmurade vänskap riskeras då de är förälskade i samma kvinna. Arrangerar gör Skövde Teaterförenings digitala studio.

Denna gång handlar det om Georges Bizets Pärlfiskarna. Det är första gången sedan Enrico Caruso för 100 år sedan gjorde huvudrollen som föreställningen sätts upp på Metropolitan i New York igen. Det handlar om olycklig kärlek i denna historia som utspelar sig på Sri Lanka där två pärlfiskares grundmurade vänskap riskeras då de är förälskade i samma kvinna. Arrangerar gör Skövde Teaterförenings digitala studio.