21 jan 2016 11:21

21 jan 2016 11:35

Viktoria stjärna i ny musikvideo

NÖJE: Medverkar i Lucas Nord ”Faking”

Artisten Lucas Nord har toppat Billboards danslista med stjärnan Tove Lo. I nya musikvideon till färska singeln ”Faking” medverkar konståkningsstjärnan Viktoria Helgesson.

Lucas Nords nya singeln ”Faking” hade Sverigepremiär nyligen och i veckan lanserades även musikvideon där Tibrobon och före detta konståkerskan Viktoria Helgesson medverkar tillsammans med Josh Spicer. Videon utspelar sig på en is där konståkarnas mjuka rörelser ska illustrera en trasig kärlekshistoria.

– Regissören August Segerholm kom på den geniala idén att använda sig av två konståkare efter att vi diskuterat hur man skulle kunna porträttera någon typ av kärlekshistoria på ett sätt som man inte sett i någon annan video innan. Jag känner att videon har gett låten en helt ny energi, säger Lucas Nord till Aftonbladet.

Lucas Nord inledde sin musikkarriär som dj och producent men har på senare tid släppt en hel del egen musik. Förra året släpptes ett minialbum (After you) och senare i vår släpps nya skivan ”Company”.

Samarbetet med stjärnan Tove Lo i ”Run on love” resulterade i en listetta på Billboards danslista. Nya singeln ”Faking” har han skrivit tillsammans med Nils Tull som även går under artistnamnet Melo.

Viktoria Helgesson avslutade sin framgångsrika konståkningskarriär ifjol och är numera tränare.

Lucas Nords nya singeln ”Faking” hade Sverigepremiär nyligen och i veckan lanserades även musikvideon där Tibrobon och före detta konståkerskan Viktoria Helgesson medverkar tillsammans med Josh Spicer. Videon utspelar sig på en is där konståkarnas mjuka rörelser ska illustrera en trasig kärlekshistoria.

– Regissören August Segerholm kom på den geniala idén att använda sig av två konståkare efter att vi diskuterat hur man skulle kunna porträttera någon typ av kärlekshistoria på ett sätt som man inte sett i någon annan video innan. Jag känner att videon har gett låten en helt ny energi, säger Lucas Nord till Aftonbladet.

Lucas Nord inledde sin musikkarriär som dj och producent men har på senare tid släppt en hel del egen musik. Förra året släpptes ett minialbum (After you) och senare i vår släpps nya skivan ”Company”.

Samarbetet med stjärnan Tove Lo i ”Run on love” resulterade i en listetta på Billboards danslista. Nya singeln ”Faking” har han skrivit tillsammans med Nils Tull som även går under artistnamnet Melo.

Viktoria Helgesson avslutade sin framgångsrika konståkningskarriär ifjol och är numera tränare.