23 feb 2016 11:07

23 feb 2016 11:09

Krunegård spelar på Valhall

SKÖVDE: Konsert

Markus Krunegård spelar på Valhall den 25 februari. Förband är Sylvester Schlegel.

För några år sedan bestämde sig Markus Krunegård, som var med i bandet Laakso, för att släppa ett eget album. Han har nominerats både till Rockbjörnen, Grammis och P3-Guld där han fick pris för singeln ”Jag är en vampyr”.

Debutalbumet Markusevangeliet kallades av Dagens nyheter för en ”svensk motsvarighet till Springsteens Born to run”. Kritiker, musikbloggar och fanns hyllade det.

Ett år senare släppte Markus Krunegård två album på samma dag. Prinsen av Peking och Lev som en gris, dö som en hund. På singeln Hela livet var ett disoc samarbetade han med Mauro Scocco. 2012 kom Mänsklig värme, 2014 släpptes Rastlöst blod och 2015 Härskarens teknik.

Sylvester Schlegel var tidigare medlem i The Ark. Han är förband till Markus Krunegård i Skövde.

För några år sedan bestämde sig Markus Krunegård, som var med i bandet Laakso, för att släppa ett eget album. Han har nominerats både till Rockbjörnen, Grammis och P3-Guld där han fick pris för singeln ”Jag är en vampyr”.

Debutalbumet Markusevangeliet kallades av Dagens nyheter för en ”svensk motsvarighet till Springsteens Born to run”. Kritiker, musikbloggar och fanns hyllade det.

Ett år senare släppte Markus Krunegård två album på samma dag. Prinsen av Peking och Lev som en gris, dö som en hund. På singeln Hela livet var ett disoc samarbetade han med Mauro Scocco. 2012 kom Mänsklig värme, 2014 släpptes Rastlöst blod och 2015 Härskarens teknik.

Sylvester Schlegel var tidigare medlem i The Ark. Han är förband till Markus Krunegård i Skövde.