06 mar 2016 20:50

06 mar 2016 20:50

Ingen final för G:son

HALMSTAD: Slogs ut

Dolly Style fick se sig slagna av storfavoriterna Samir och Viktor i lördagen andra chansen. Därmed blir det ingen final för Thomas G:son.

När finalen av årets Melodifestival går av stapeln i Friends arena nästa lördag får Skövdes egen schlagerkung nöja sig med att titta på festligheterna hemma i tv-soffan. När det under lördagskvällen var dags för andra chansen i Halmstad fick de Japaninspirerade tjejerna i Dolly Style se sig slagna av Samir och Viktor. Thomas G:son har tillsammans med Peter Boström och Alexandra Salomonsson skrivit text och musik till numret Rollercoaster.

– På pappret blir det väldigt svårt, men de kommer att kämpa på, har G:son tidigare sagt till SLA om den tuffa duellen.

När finalen av årets Melodifestival går av stapeln i Friends arena nästa lördag får Skövdes egen schlagerkung nöja sig med att titta på festligheterna hemma i tv-soffan. När det under lördagskvällen var dags för andra chansen i Halmstad fick de Japaninspirerade tjejerna i Dolly Style se sig slagna av Samir och Viktor. Thomas G:son har tillsammans med Peter Boström och Alexandra Salomonsson skrivit text och musik till numret Rollercoaster.

– På pappret blir det väldigt svårt, men de kommer att kämpa på, har G:son tidigare sagt till SLA om den tuffa duellen.

  • Anna Leijon