17 mar 2016 14:19

17 mar 2016 14:19

Lokala förmågor med i Gladiatorerna

TV: Start på lördag

Manfred Edsberg och Hassan Shala från Falköping och Emmylie Nordh från Mariestad. De försvarar Skaraborgs färger i vårens säsong av Gladiatorerna på TV4.

Gladiatorerna drar i gång igen på lördag. Då ska ben återigen bli ömma, munnar smaka blod och vinnarskallar testas å det grövsta. 32 taggade atleter ska mäta sig mot varandra och och muskelpaketen i programmet.

Det leds av Gry Forsell och i kulisserna finns Anders Timell för att peppa deltagarna. Expertkommentatorer är Jesper Hussfelt och Niklas Wikegård. Gladiatorerna heter: Bjørk, Amazon, Bullet, Storm, Kitsune, Valkyria, Athena, Spider, Toro, Phoenix, Ymer, Herkules, Delta, Pansar, Hero och El Gringo.

Åtta deltagare som får bäst tider i hinderbanan, fyra kvinnor och fyra män, gör upp i fyra semifinaler. I finalen avgörs det vilken man respektive kvinna som kammar hem den ärofyllda segern och en kvarts miljon kronor.

Tre deltagare kommer från Skaraborg. Manfred Edsberg, Falköping, Hassan Shala, Falköping och Emmylie Nordh, Mariestad.

Manfred är med 9 april och Hassan och Emmylie den 14 maj.

Gladiatorerna drar i gång igen på lördag. Då ska ben återigen bli ömma, munnar smaka blod och vinnarskallar testas å det grövsta. 32 taggade atleter ska mäta sig mot varandra och och muskelpaketen i programmet.

Det leds av Gry Forsell och i kulisserna finns Anders Timell för att peppa deltagarna. Expertkommentatorer är Jesper Hussfelt och Niklas Wikegård. Gladiatorerna heter: Bjørk, Amazon, Bullet, Storm, Kitsune, Valkyria, Athena, Spider, Toro, Phoenix, Ymer, Herkules, Delta, Pansar, Hero och El Gringo.

Åtta deltagare som får bäst tider i hinderbanan, fyra kvinnor och fyra män, gör upp i fyra semifinaler. I finalen avgörs det vilken man respektive kvinna som kammar hem den ärofyllda segern och en kvarts miljon kronor.

Tre deltagare kommer från Skaraborg. Manfred Edsberg, Falköping, Hassan Shala, Falköping och Emmylie Nordh, Mariestad.

Manfred är med 9 april och Hassan och Emmylie den 14 maj.

  • TT/SLA