04 maj 2016 10:15

04 maj 2016 10:15

The Gloria Story till Ibiza

Spelar på rockfestivalen ”Hard Rock Hell Roadtrip”

Den 11 maj flyger The Gloria Story till Ibiza för att uppträda som del av rockfestivalen ”Hard Rock Hell Roadtrip”.
Spelningen är tillsammans med band som svenska Bonafide och brittiska metalpionjärerna Tygers of Pan Tang.

The Gloria Story var i vintras ute på en omfattande Europaturné tillsammans med brittiska The Quireboys och under våren har man varit ute på en miniturné i Danmark tillsammans med Guns n Roses-gitarristen Gilby Clarke.

Nu inleder gruppen festivalsommaren 2016 och den 11 maj spelar man alltså på rockfestivalen ”Hard Rock Hell Roadtrip på Ibiza.

”Ibiza är housekulturens mecka, men under HRH Roadtrip ersätts alla vevande händer med hårdrockstecken, och dom distade gitarrerna överröstar varenda DJ. Det blir spännande och annorlunda att inleda sommaren genom att sprida lite rock and roll på en plats som dom allra flesta förknippar med clubmusik”, skriver bandet i ett pressmeddelande.

The Gloria Story var i vintras ute på en omfattande Europaturné tillsammans med brittiska The Quireboys och under våren har man varit ute på en miniturné i Danmark tillsammans med Guns n Roses-gitarristen Gilby Clarke.

Nu inleder gruppen festivalsommaren 2016 och den 11 maj spelar man alltså på rockfestivalen ”Hard Rock Hell Roadtrip på Ibiza.

”Ibiza är housekulturens mecka, men under HRH Roadtrip ersätts alla vevande händer med hårdrockstecken, och dom distade gitarrerna överröstar varenda DJ. Det blir spännande och annorlunda att inleda sommaren genom att sprida lite rock and roll på en plats som dom allra flesta förknippar med clubmusik”, skriver bandet i ett pressmeddelande.