20 maj 2016 06:00

20 maj 2016 06:00

Idol-Martin gästar allsångspremiär

SKÖVDE

Allsång på krogen firar 10-årsjubileum i sommar. Först ut på lördag är Idol-vinnaren Martin Almgren.
– Allsångskvällarna har blivit en institution i Skövde, säger Marcus Sjöholm, eventansvarig på Plateaux.

Husaren har bytt både ägare och namn men konceptet med Allsång på krogen och kända gästartister lever vidare. I år blir det 17 allsångskvällar under sommaren och hösten på bakgården där stämningen alltid brukar vara på topp.

– Det är något alldeles speciellt med allsångskvällarna. Dels är det människor i alla åldrar mellan 18 till 70 år som kommer hit, och sedan är det helt opretentiöst. Alla är bara goa och glada, intygar Marcus som bokat både nya och gamla favoriter och en del lokala namn som Filip Rapp (The Gloria Story), Moa Lenngren, Lasse Lee och Nasco Brothers.

Kända artister

Andra mer kända artister är Mikael Rickfors, Dogge Doggelito, Jessica Andersson och Magnus Carlsson – den sistnämnde kommer till och med på dubbla besök.

– Magnus är enormt populär och när Jessica Andersson inte kunde komma på avslutningskvällen valde vi Magnus i stället. Hans kcväll brukar bli fullbokad först av alla, säger Sjöholm som själv ser fram emot kvällarna med Mikael Rickfors och Diggiloo-tema lite extra.

– Rickfors är en riktig rockräv. När han klev upp här ifjol och tog första tonen blev det rysningar. Han har en fantastisk röst. När det gäller Diggiloo-kvällen (12 augusti) blir den något alldeles extra, säger Marcus hemlighetsfullt.

Husband

Skövde och Plateaux får i sommar även besök av Staffan Hellstrand, Timoteij, Jocke Blomqvist, Richard Jansson, André Thenander och Berlin & Söder.

Men först ut är alltså Idol-vinnaren Martin Almgren, lastbilschauffören från Lindesberg med den starka rösten som vann folkets hjärtan i Idol-finalen.

Som vanligt är Showkanalen husband under kvällarna med Allsång på krogen.

Husaren har bytt både ägare och namn men konceptet med Allsång på krogen och kända gästartister lever vidare. I år blir det 17 allsångskvällar under sommaren och hösten på bakgården där stämningen alltid brukar vara på topp.

– Det är något alldeles speciellt med allsångskvällarna. Dels är det människor i alla åldrar mellan 18 till 70 år som kommer hit, och sedan är det helt opretentiöst. Alla är bara goa och glada, intygar Marcus som bokat både nya och gamla favoriter och en del lokala namn som Filip Rapp (The Gloria Story), Moa Lenngren, Lasse Lee och Nasco Brothers.

Kända artister

Andra mer kända artister är Mikael Rickfors, Dogge Doggelito, Jessica Andersson och Magnus Carlsson – den sistnämnde kommer till och med på dubbla besök.

– Magnus är enormt populär och när Jessica Andersson inte kunde komma på avslutningskvällen valde vi Magnus i stället. Hans kcväll brukar bli fullbokad först av alla, säger Sjöholm som själv ser fram emot kvällarna med Mikael Rickfors och Diggiloo-tema lite extra.

– Rickfors är en riktig rockräv. När han klev upp här ifjol och tog första tonen blev det rysningar. Han har en fantastisk röst. När det gäller Diggiloo-kvällen (12 augusti) blir den något alldeles extra, säger Marcus hemlighetsfullt.

Husband

Skövde och Plateaux får i sommar även besök av Staffan Hellstrand, Timoteij, Jocke Blomqvist, Richard Jansson, André Thenander och Berlin & Söder.

Men först ut är alltså Idol-vinnaren Martin Almgren, lastbilschauffören från Lindesberg med den starka rösten som vann folkets hjärtan i Idol-finalen.

Som vanligt är Showkanalen husband under kvällarna med Allsång på krogen.