23 maj 2016 13:59

23 maj 2016 13:59

Let's dance-vinnaren till Skövde

NÖJE

Let's dance-vinnaren Elisa Lindström kommer till Skövde i höst. Den 4 oktober står hon på stadsteaterns scen tillsammans med bandet Whole Lotta Shakin'.

Sångerskan Elisa Lindström från Töreboda, som bokstavligen har dansat sig in i det svenska folkhemmet efter sin seger i TV4-programmet Let's dance, kommer att bjuda på en helkväll på Skövde stadsteater med nostalgi och rock 'n' roll.

Musik och låtar från 50- och 60-talen med Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry och många andra utlovas tillsammans med det svängiga bandet Whole Lotta Shakin' som gjorde stor succé vid sin turnépremiär förra året i Vara konserthus.

Elisa är mest känd som sångerska i dansbandet Elisa's, som efter sin vinst i Dansbandskampen turnerat med stor framgång landet runt.

Medan bandet har tagit en paus har Elisa satsat mer tid på sin tv-karriär, bland annat som programledare för Tack för dansen.

Sångerskan Elisa Lindström från Töreboda, som bokstavligen har dansat sig in i det svenska folkhemmet efter sin seger i TV4-programmet Let's dance, kommer att bjuda på en helkväll på Skövde stadsteater med nostalgi och rock 'n' roll.

Musik och låtar från 50- och 60-talen med Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry och många andra utlovas tillsammans med det svängiga bandet Whole Lotta Shakin' som gjorde stor succé vid sin turnépremiär förra året i Vara konserthus.

Elisa är mest känd som sångerska i dansbandet Elisa's, som efter sin vinst i Dansbandskampen turnerat med stor framgång landet runt.

Medan bandet har tagit en paus har Elisa satsat mer tid på sin tv-karriär, bland annat som programledare för Tack för dansen.