25 maj 2016 09:33

25 maj 2016 09:33

SaRaha avsäger sig Tôrparpriset

En av årets pristagare till Tôrparpriset, Sara ”SaRaha” Larsson, tvingas avsäga sig priset då hon inte kan närvara vid prisutdelningen.

Sara Larsson utsågs tidigare i vår som en av två pristagare till Tôrparpriset, instiftat till Mats Ljungs minne, men kommer nu inte att få priset, uppger Skaraborgs läns tidning, SkLT. Orsaken är att Sara inte har möjlighet att närvara vid prisutdelningen på Nationaldagen.

– Vi har ju ett krav på våra stipendiater och det är att de ska kunna komma och ta emot priset själva. Det är vi alltid väldigt tydliga med när vi ringer, säger Ingvor Ljung i stipendiekommittén, till SkLT.

Ensam pristagare blir nu den Skövdebördige skådespelaren och regissören Klas Wiljergård, som senast sågs i filmsuccén ”En man som heter Ove”.

Sara Larsson utsågs tidigare i vår som en av två pristagare till Tôrparpriset, instiftat till Mats Ljungs minne, men kommer nu inte att få priset, uppger Skaraborgs läns tidning, SkLT. Orsaken är att Sara inte har möjlighet att närvara vid prisutdelningen på Nationaldagen.

– Vi har ju ett krav på våra stipendiater och det är att de ska kunna komma och ta emot priset själva. Det är vi alltid väldigt tydliga med när vi ringer, säger Ingvor Ljung i stipendiekommittén, till SkLT.

Ensam pristagare blir nu den Skövdebördige skådespelaren och regissören Klas Wiljergård, som senast sågs i filmsuccén ”En man som heter Ove”.