31 maj 2016 13:29

31 maj 2016 13:29

Konsert med Lystam flyttad

På lördag spelar Lisa Lystam family band på Skövde sommarfest.

Tidigare har planen varit att bandet skulle spela på Kulturhustorget på fredagen men nu blir det alltså på Hertig Johans torg på lördagen i stället.

Med 24-åriga Lisa Lystam i spetsen har bandet etablerat sig under de senaste åren. Första spelningen gjorde bandet i mars 2013 och sedan har det rullat på för Lisa Lystam Family Band som blivit ett av Sveriges mest eftertraktade och bokade. Det är ett bluesband, men musikaliskt finns det mer än renodlad blues.

Tidigare har planen varit att bandet skulle spela på Kulturhustorget på fredagen men nu blir det alltså på Hertig Johans torg på lördagen i stället.

Med 24-åriga Lisa Lystam i spetsen har bandet etablerat sig under de senaste åren. Första spelningen gjorde bandet i mars 2013 och sedan har det rullat på för Lisa Lystam Family Band som blivit ett av Sveriges mest eftertraktade och bokade. Det är ett bluesband, men musikaliskt finns det mer än renodlad blues.