18 jul 2016 19:00

18 jul 2016 19:05

Orup kommer till Arena Skövde

SKÖVDE: Orup kommer till Skövde i november

Popkungen Orup kommer till Arena Skövde. Den 25 november uppträder han med sin hyllade föreställning ”Viva la pop” som då är ute på en arenaturné runt om i landet.

Efter både kritiker- och publiksuccé med showen ”Viva la pop” i Stockholm och Göteborg så drar Orup och hans kompband ut på en arenaturné i landet. Efter mer än 115 000 sålda biljetter och 150 utsålda förställningar så tycker Orup att det är dags att turnera i landet med sin hyllade show.

– Nu har vi legat still i Stockholm och Göteborg i snart två år. Nu vill vi börja röra på oss och besöka resten av det här fantastiska landet, säger Thomas ”Orup” Eriksson, i ett pressmeddelande.

Orup har en gedigen artistkarriär bakom sig sedan han slog igenom redan 1987 med låten ”Är du redo”, och uppföljaren ”Jag blir hellre jagad av vargar”. Efter tio studioalbum har han en stor låtkatalog att ösa ur med många klassiker som ”Stockholm”, ”Regn hos mig” och ”Magaluf”.

Turnén startar i mitten av september i Karlskrona och går i mål i december i Jönköping, till Skövde kommer Orup och hans band den 25 november för att spela i Arena Skövde.

Arenashowen ska rulla på till ett dussintal städer och 24 konserter är inbokade, Skövde är en av de spelningar som tillkommit senare när fler turnédatum blivit spikade, avslöjar konsertarrangören Chennet Sangré på Sangré event för SLA.

Vill man få en försmak på popmästaren Orup uppträder han i tv under Allsång på Skansen. Det blir dessutom en hel extra timme med Orup när han spelar live och tar över scenen med specialprogrammet Allsångsscenen är din.

Efter både kritiker- och publiksuccé med showen ”Viva la pop” i Stockholm och Göteborg så drar Orup och hans kompband ut på en arenaturné i landet. Efter mer än 115 000 sålda biljetter och 150 utsålda förställningar så tycker Orup att det är dags att turnera i landet med sin hyllade show.

– Nu har vi legat still i Stockholm och Göteborg i snart två år. Nu vill vi börja röra på oss och besöka resten av det här fantastiska landet, säger Thomas ”Orup” Eriksson, i ett pressmeddelande.

Orup har en gedigen artistkarriär bakom sig sedan han slog igenom redan 1987 med låten ”Är du redo”, och uppföljaren ”Jag blir hellre jagad av vargar”. Efter tio studioalbum har han en stor låtkatalog att ösa ur med många klassiker som ”Stockholm”, ”Regn hos mig” och ”Magaluf”.

Turnén startar i mitten av september i Karlskrona och går i mål i december i Jönköping, till Skövde kommer Orup och hans band den 25 november för att spela i Arena Skövde.

Arenashowen ska rulla på till ett dussintal städer och 24 konserter är inbokade, Skövde är en av de spelningar som tillkommit senare när fler turnédatum blivit spikade, avslöjar konsertarrangören Chennet Sangré på Sangré event för SLA.

Vill man få en försmak på popmästaren Orup uppträder han i tv under Allsång på Skansen. Det blir dessutom en hel extra timme med Orup när han spelar live och tar över scenen med specialprogrammet Allsångsscenen är din.