10 aug 2016 14:27

10 aug 2016 14:27

Jobbar ideellt som manager

HALLÅ DÄR

Victoria Ekeberg från Borgunda jobbar nu jobbar ideellt som manager för gruppen Telegraf. Varför gör du det?

– Jag har känt de här killarna, Linus och Simon Nielsen, i 15 år och de har haft en brokig bakgrund. Deras första låt heter Stå upp för de tysta, och ska ge hopp åt dem som är mobbade. Deras dröm är att föreläsa och jag ska försöka hitta en organisation att samarbeta så att de kan få resa runt och göra det.

– Linus, som är 26 år och den äldste av bröderna, har länge hållit på med musik. Han var bland annat med i Petra Marklunds första video La la la för cirka femton år sedan.

Du var tidigare manager för Petra Marklund under elva år. Är du fortfarande artistmanager på heltid?

– Nej. Innan jag skulle adoptera en tioårig tjej från Tjeckien började jag jobba på en skola i Nacka. Jag brinner för barns och ungdomars situation och jobbar nu bland annat i ett trygghetsteam på skolan.

– På skolorna i dag är grupperna ofta stora och jag ser en hel del problematik bland de unga. Barnen är i behov av vuxenstöd nu mer än någonsin och det förekommer mycket skräp i de sociala medierna. Jag vill verkligen jobba med det här och jag tycker att det är viktigt att hjälpa barn och ungdomar.

– Jag har känt de här killarna, Linus och Simon Nielsen, i 15 år och de har haft en brokig bakgrund. Deras första låt heter Stå upp för de tysta, och ska ge hopp åt dem som är mobbade. Deras dröm är att föreläsa och jag ska försöka hitta en organisation att samarbeta så att de kan få resa runt och göra det.

– Linus, som är 26 år och den äldste av bröderna, har länge hållit på med musik. Han var bland annat med i Petra Marklunds första video La la la för cirka femton år sedan.

Du var tidigare manager för Petra Marklund under elva år. Är du fortfarande artistmanager på heltid?

– Nej. Innan jag skulle adoptera en tioårig tjej från Tjeckien började jag jobba på en skola i Nacka. Jag brinner för barns och ungdomars situation och jobbar nu bland annat i ett trygghetsteam på skolan.

– På skolorna i dag är grupperna ofta stora och jag ser en hel del problematik bland de unga. Barnen är i behov av vuxenstöd nu mer än någonsin och det förekommer mycket skräp i de sociala medierna. Jag vill verkligen jobba med det här och jag tycker att det är viktigt att hjälpa barn och ungdomar.