02 sep 2016 14:20

02 sep 2016 14:31

Världs-dj till Skövde

BOGRENS

John de Sohn, världs-dj, spelar på Bogrens under lördagskvällen.

Han slog igenom internationellt med ”Long time” som sålde platina och låg flera veckor på Top 10 Billboard Dance Radio Chart i USA. 2013 blev han tillsammans med Avicii, Sebatian Ingrosso och Icona Pop nominerad i kategorin ”Best Swedish Act” på MTV EMA och samma år även nominerad till ”Årets nykomling” på P3 Guld. Under 2016 har han gett ut sitt nya album ”Control” och låten ”En runda till” ihop med Albin & Mattias.

Han slog igenom internationellt med ”Long time” som sålde platina och låg flera veckor på Top 10 Billboard Dance Radio Chart i USA. 2013 blev han tillsammans med Avicii, Sebatian Ingrosso och Icona Pop nominerad i kategorin ”Best Swedish Act” på MTV EMA och samma år även nominerad till ”Årets nykomling” på P3 Guld. Under 2016 har han gett ut sitt nya album ”Control” och låten ”En runda till” ihop med Albin & Mattias.