30 sep 2016 06:00

30 sep 2016 06:00

P3 Älskar-festival på Plateux

NÖJE: Mario Kart, musik och kärlek

I kväll intar P3 Älskar Plateux i Skövde.
Massor med musik, humor och rundpingis utlovas.

P3 Älskar är ett turnérande koncept med ett koncentrat av radiokanalens profiler. Tidigare i år har man besökt Luleå och Malmö. Senare i höst stannar man till i Norrköping. Men i kväll är det alltså Skövde som gäller.

Musik och humor

SLA berättade förra fredagen att Lerdala-bördiga The Ocean-sångerskan Sara Hjellström ska uppträda med sitt band Södra station. De har sällskap av musikkollegorna Thomas Stenström, Hurula, Niki & The Dove, Tjuvjakt och det skaraborgska skabandet Otheas.

Men det blir också en hel del humor med Tankesmedjans Elinor Svensson och Marcus Berggren, Morgonpassets Victor Linnér och den rutinerade P3-komikern Josefin Johansson.

Fem DJ:s håller igång dansgolven: Bacall & Malo, Skillnicker, SLVR, DJ Bride och Tommy Brun.

På minifestivalen kan man också få ett ansikte på flera andra radioröster.

Tv-spelsexperterna Susanne Möller och Effie Karabuda har Mario Kart-rattarna beredda och låter sig utmanas av besökarna. För den som vill imponera på omgivningen med sina låtintrokunskaper så kan man anta Adrian Boberg och Arantxa Alvarez quiz - och det i direktsändning.

Rundpingis och hångel

Gänget i PP3 hänger i baren och blandar drinkar och P3 Star kör en rundpingisturnering.

Och för de som hoppas på en romans framåt stängningsdags kan det vara värt att leta upp Ligga med P3 för ett samtal innan det är dags för hångel.

P3 Älskar är ett turnérande koncept med ett koncentrat av radiokanalens profiler. Tidigare i år har man besökt Luleå och Malmö. Senare i höst stannar man till i Norrköping. Men i kväll är det alltså Skövde som gäller.

Musik och humor

SLA berättade förra fredagen att Lerdala-bördiga The Ocean-sångerskan Sara Hjellström ska uppträda med sitt band Södra station. De har sällskap av musikkollegorna Thomas Stenström, Hurula, Niki & The Dove, Tjuvjakt och det skaraborgska skabandet Otheas.

Men det blir också en hel del humor med Tankesmedjans Elinor Svensson och Marcus Berggren, Morgonpassets Victor Linnér och den rutinerade P3-komikern Josefin Johansson.

Fem DJ:s håller igång dansgolven: Bacall & Malo, Skillnicker, SLVR, DJ Bride och Tommy Brun.

På minifestivalen kan man också få ett ansikte på flera andra radioröster.

Tv-spelsexperterna Susanne Möller och Effie Karabuda har Mario Kart-rattarna beredda och låter sig utmanas av besökarna. För den som vill imponera på omgivningen med sina låtintrokunskaper så kan man anta Adrian Boberg och Arantxa Alvarez quiz - och det i direktsändning.

Rundpingis och hångel

Gänget i PP3 hänger i baren och blandar drinkar och P3 Star kör en rundpingisturnering.

Och för de som hoppas på en romans framåt stängningsdags kan det vara värt att leta upp Ligga med P3 för ett samtal innan det är dags för hångel.