04 okt 2016 22:05

04 okt 2016 22:10

Elisa i bästa 50-talsform

SKÖVDE: Whole Lotta Shakin och Elisa svängde om i teatern

För dem med musiköronen spetsade mot 50- och 60-tals rock´n roll så var Stadsteatern i Skövde ett helrätt ställe att besöka. Coverbandet Whole Lotta Shakin lirade med Elisa Lindström som gästartist under tisdagskvällen.

Coverbandet Whole Lotta Shakin har haft framgångar tidigare med sin rockshow, och till den här rockturnén har bandet bjudit in Elisa Lindström som gästartist.

Hon har många musikaliska strängar på sin lyra, både som dansbandsvinnare och körledare har framgångarna haglat tätt. Men på scen i Skövde får Elisa bjuda upp som rockprinsessa tillsammans med bandet.

– Det känns fantastiskt kul att få stå på den här scenen, hemmaplan och allt, säger Elisa till publiken. Jag känner mig trygg på den här scenen och det är kul att få grotta ner sig i 50- och 60-talsmusiken.

Konserten startar med fullt drag, bland annat rock-klassikern Blue suede shoes, flera i den drygt 400 personer stora publiken kan inte sitta still i bänkraderna under den gamla Carl Perkins låten.

En flitigt spelad låt är Lucille och den dyker förstås upp i bandets cover-tappning, sången blev en riktig hit 1957 när Little Richard först spelade in den. Låten har spelats sedan dess av en mängd olika artister och band, allt ifrån AC/DC till Beatles har rockat loss i sina egna versioner.

Fler klassiker som Jailhouse rock radas upp och Elisa får sjunga ut i Diamonds are a girl´s best friend.

Bandet Whole Lotta Shakin består av Johan ”Jerry Lee Lewis” Silfverhielm, piano, Peter Danielson, sång och kompgitarr, Martin Lindqvist, sax och slagverk, Stefan Jonsson, gitarr, Robban Muhrer, trummor och Peter Mjörnestrand på bas.

Coverbandet Whole Lotta Shakin har haft framgångar tidigare med sin rockshow, och till den här rockturnén har bandet bjudit in Elisa Lindström som gästartist.

Hon har många musikaliska strängar på sin lyra, både som dansbandsvinnare och körledare har framgångarna haglat tätt. Men på scen i Skövde får Elisa bjuda upp som rockprinsessa tillsammans med bandet.

– Det känns fantastiskt kul att få stå på den här scenen, hemmaplan och allt, säger Elisa till publiken. Jag känner mig trygg på den här scenen och det är kul att få grotta ner sig i 50- och 60-talsmusiken.

Konserten startar med fullt drag, bland annat rock-klassikern Blue suede shoes, flera i den drygt 400 personer stora publiken kan inte sitta still i bänkraderna under den gamla Carl Perkins låten.

En flitigt spelad låt är Lucille och den dyker förstås upp i bandets cover-tappning, sången blev en riktig hit 1957 när Little Richard först spelade in den. Låten har spelats sedan dess av en mängd olika artister och band, allt ifrån AC/DC till Beatles har rockat loss i sina egna versioner.

Fler klassiker som Jailhouse rock radas upp och Elisa får sjunga ut i Diamonds are a girl´s best friend.

Bandet Whole Lotta Shakin består av Johan ”Jerry Lee Lewis” Silfverhielm, piano, Peter Danielson, sång och kompgitarr, Martin Lindqvist, sax och slagverk, Stefan Jonsson, gitarr, Robban Muhrer, trummor och Peter Mjörnestrand på bas.