07 okt 2016 22:45

07 okt 2016 22:49

Nicole vidare i Idol

TV

Idol-drömmen lever för Skövdetjejen Nicole Touma som gick vidare även från den andra livesända veckofinalen i TV:s Idol på fredagskvällen.

Skövdetjejen är därmed en av tio deltagare som kan fortsätta att drömma om den stora Idol-finalen i Globen den 9 december.

I fredagens livesändning var temat ”Det här är jag” och Nicole valde Alicia Keys låt ”If I ain't got you” som uppenbarligen gick hem hos tittarna och Nicoles fans som röstade henne vidare.

– Jag valde den dels för att jag älskar Alicia Keys och det hon står för, hon använder verkligen sin gåva för att hjälpa människor, och dels för att det är en sådan där låt som alltid funnits där. Den har betytt mycket för mig under perioder, sa Nicole inför programmet.

Idol-äventyret fortsätter alltså för Nicole i ytterligare minst en vecka.

Skövdetjejen är därmed en av tio deltagare som kan fortsätta att drömma om den stora Idol-finalen i Globen den 9 december.

I fredagens livesändning var temat ”Det här är jag” och Nicole valde Alicia Keys låt ”If I ain't got you” som uppenbarligen gick hem hos tittarna och Nicoles fans som röstade henne vidare.

– Jag valde den dels för att jag älskar Alicia Keys och det hon står för, hon använder verkligen sin gåva för att hjälpa människor, och dels för att det är en sådan där låt som alltid funnits där. Den har betytt mycket för mig under perioder, sa Nicole inför programmet.

Idol-äventyret fortsätter alltså för Nicole i ytterligare minst en vecka.