22 maj 2017 16:15

22 maj 2017 16:15

Robert Gustafsson hoppar av film

NÖJE

Robert Gustafsson hoppar av Filip & Fredriks filmprojekt ”Tårtgeneralen”.
Det meddelar skådespelarens bolag i ett pressmeddelande.

Robert Gustafsson tycker inte att manuset till Filip Hammar och Fredrik Wikingssons långfilm ”Tårtgeneralen” håller en ”tillfredställande nivå” och hoppar av projektet, skriver hans management i pressmeddelandet.

Filmen skulle först börja spelas in våren 2016 men sköts sedan upp till våren 2017. Filmen bygger på radarparets verklighetsbaserade bok med samma namn från 2009 och handlar om Köpingsbon Hasse P, som när hans hemstad kallades för ”Sveriges tråkigaste stad” bestämde sig för att motbevisa detta genom att komma med i Guinness rekordbok genom att baka världens största smörgåstårta.

Robert Gustafsson skulle spela huvudrollen.

”Robert låter hälsa att det är med vemod han fattat detta beslut eftersom boken är en favorit och att historien om excentrikern Hasse P/Tårtgeneralen ligger honom varmt om hjärtat samt att han har sett fram mot ett roligt samarbete med Filip & Fredrik”, skriver han vidare i pressmeddelandet.

Robert Gustafsson tycker inte att manuset till Filip Hammar och Fredrik Wikingssons långfilm ”Tårtgeneralen” håller en ”tillfredställande nivå” och hoppar av projektet, skriver hans management i pressmeddelandet.

Filmen skulle först börja spelas in våren 2016 men sköts sedan upp till våren 2017. Filmen bygger på radarparets verklighetsbaserade bok med samma namn från 2009 och handlar om Köpingsbon Hasse P, som när hans hemstad kallades för ”Sveriges tråkigaste stad” bestämde sig för att motbevisa detta genom att komma med i Guinness rekordbok genom att baka världens största smörgåstårta.

Robert Gustafsson skulle spela huvudrollen.

”Robert låter hälsa att det är med vemod han fattat detta beslut eftersom boken är en favorit och att historien om excentrikern Hasse P/Tårtgeneralen ligger honom varmt om hjärtat samt att han har sett fram mot ett roligt samarbete med Filip & Fredrik”, skriver han vidare i pressmeddelandet.