18 jun 2017 14:05

18 jun 2017 14:05

Musikpris till Sara Hjellström från Lerdala

NÖJE: Fick Årets Grand Prize på Dennis Pop Awards

Shy Martin och Shy Nodi fick ta emot Årets Grand Prize på Denniz Pop Awards på lördagskvällen.
Bakom namnet Shy Martin döljer sig Sara Hjellström från Lerdala.

Denniz Pop Awards är ett musikpris till minne av musikproducenten Denniz Pop. Det instiftades 2013 med syfte att föra Sverige som musiknation vidare och lyfta unga talanger. Galan hölls under lördagskvällen och Årets Grand Prize gick till Shy Martin och Shy Nodi.

Det är ett hederspris för årets internationella framgång 2017. Av ett pressmeddelande framgår det att Låtskrivarduon bland annat har skrivit låtar som Mike Perrys ”The Ocean”, The Chainsmokers ”All We Know” och Kygo & Ellie Gouldings ”First Time”. De var nominerade i Denniz Pop Awards 2016 med sitt band Södra Station. Juryns motivering lyder: ”Från att ha varit nominerade till världens bästa musikpris 2016 till att sedan, på så kort tid, fullständigt mangla ut hit på hit på hit i världen...”

Denniz Pop Awards är ett musikpris till minne av musikproducenten Denniz Pop. Det instiftades 2013 med syfte att föra Sverige som musiknation vidare och lyfta unga talanger. Galan hölls under lördagskvällen och Årets Grand Prize gick till Shy Martin och Shy Nodi.

Det är ett hederspris för årets internationella framgång 2017. Av ett pressmeddelande framgår det att Låtskrivarduon bland annat har skrivit låtar som Mike Perrys ”The Ocean”, The Chainsmokers ”All We Know” och Kygo & Ellie Gouldings ”First Time”. De var nominerade i Denniz Pop Awards 2016 med sitt band Södra Station. Juryns motivering lyder: ”Från att ha varit nominerade till världens bästa musikpris 2016 till att sedan, på så kort tid, fullständigt mangla ut hit på hit på hit i världen...”