13 jul 2017 10:12

13 jul 2017 13:42

Artisterna som spelar på Matfestivalen

NÖJE

Lisa Miskovsky är årets dragplåster på Matfestivalen. Dessutom återvänder en uppskattad partyduo.

Next Skövde släppte på torsdagen de första artisterna som uppträder på Matfestivalen som arrangeras den 25-26 augusti.

Lördagen den 26 augusti står Lisa Miskovsky på scenen i Kyrkparken. Hon slog igenom 2001 med singeln Driving one of your cars och följde något år senare upp med jättehitten Lady Stardust som skrevs av Kent-sångaren Jocke Berg. 2012 deltog hon i Melodifestivalen med bidraget Why Start A Fire som hamnade på nionde plats i finalen.

Fler band

Som soloartist har Lisa Miskovsky sålt mer än 200 000 exemplar av sina tre album, toppat albumlistan samt mottagit fem Rockbjörnar och två Grammisar. 2013 kom senaste albumet Umeå, där Miskovsky också kommer ifrån.

Sångerskan är också känd för sitt stora sportintresse – hon är en mycket duktig snowboardåkare – och har de senaste åren varit reporter och programledare under Viasats OS-sändningar från Sotji och Rio de Janeiro.

Miskovsky har inte spelat på Matfestivalen tidigare, med det har Rydell & Quick och den populära duon återvänder till Kyrkparken i år. Dessutom gästas Matfestivalen återigen av tv-kocken Paul Svensson som dyker upp i Saluhallen.

Next Skövde kommer att löpande publicera fler artister de kommande veckorna allteftersom de blir klara, bland dem ett antal lokala band.

Next Skövde släppte på torsdagen de första artisterna som uppträder på Matfestivalen som arrangeras den 25-26 augusti.

Lördagen den 26 augusti står Lisa Miskovsky på scenen i Kyrkparken. Hon slog igenom 2001 med singeln Driving one of your cars och följde något år senare upp med jättehitten Lady Stardust som skrevs av Kent-sångaren Jocke Berg. 2012 deltog hon i Melodifestivalen med bidraget Why Start A Fire som hamnade på nionde plats i finalen.

Fler band

Som soloartist har Lisa Miskovsky sålt mer än 200 000 exemplar av sina tre album, toppat albumlistan samt mottagit fem Rockbjörnar och två Grammisar. 2013 kom senaste albumet Umeå, där Miskovsky också kommer ifrån.

Sångerskan är också känd för sitt stora sportintresse – hon är en mycket duktig snowboardåkare – och har de senaste åren varit reporter och programledare under Viasats OS-sändningar från Sotji och Rio de Janeiro.

Miskovsky har inte spelat på Matfestivalen tidigare, med det har Rydell & Quick och den populära duon återvänder till Kyrkparken i år. Dessutom gästas Matfestivalen återigen av tv-kocken Paul Svensson som dyker upp i Saluhallen.

Next Skövde kommer att löpande publicera fler artister de kommande veckorna allteftersom de blir klara, bland dem ett antal lokala band.