18 jul 2017 11:50

18 jul 2017 13:45

Beijboms möte med tennislegendarerna

BÅSTAD: Skövdeartisten fick träffa svensk tennis allra största trio

Johanna Beijbom från Skövde fick dela scen med svensk tennis allra största trio under firandet av Swedish Opens 70-årsjubileum i Båstad.
– De var väldigt trevliga och jordnära, berättar Johanna för SLA.

Mats Wilander, Stefan Edberg och Björn Borg är tre av Sveriges främsta idrottsmän alla kategorier. I måndags befann de sig på samma plats när Swedish Open höll sin invigningsmiddag i samband med 70-årsjubileet.

Huvudartist under "Legends Night "var Skövdetjejen och SLA-krönikören Johanna Beijbom som fick nypa sig själv i armen när hon under kvällen fick träffa de tre legendarerna efter att passande nog framfört ”The winner takes it all” och ”Simply the best”.

– Det var ett stort ögonblick! De var väldigt snälla, trevliga och berömde mig, och jag berömde givetvis dem, säger Johanna som under kvällen även hann hälsa på Tibrosonen Robin Söderling.

– Hela svenska tenniseliten med både gamla och nya spelare var på plats så det var många kända namn och ansikten, men det är klart att det var alldeles speciellt att få träffa de här tre, och vid ett och samma tillfälle dessutom.

– Min pappa (Pierre) är i himmelriket nu, för han är född samma år (1956) på samma BB i Södertälje som Björn Borg, skrattar Johanna som fick ett minne att bära med sig länge under måndagskvällen.

– De är ju enorma stjärnor men var verkligen jordnära och enkla att prata med alla tre. Jag fick en highfive av Wilander redan när jag gick av scenen och det kändes givetvis extra roligt att de gillade mitt framträdande, säger Beijbom.

Mats Wilander, Stefan Edberg och Björn Borg är tre av Sveriges främsta idrottsmän alla kategorier. I måndags befann de sig på samma plats när Swedish Open höll sin invigningsmiddag i samband med 70-årsjubileet.

Huvudartist under "Legends Night "var Skövdetjejen och SLA-krönikören Johanna Beijbom som fick nypa sig själv i armen när hon under kvällen fick träffa de tre legendarerna efter att passande nog framfört ”The winner takes it all” och ”Simply the best”.

– Det var ett stort ögonblick! De var väldigt snälla, trevliga och berömde mig, och jag berömde givetvis dem, säger Johanna som under kvällen även hann hälsa på Tibrosonen Robin Söderling.

– Hela svenska tenniseliten med både gamla och nya spelare var på plats så det var många kända namn och ansikten, men det är klart att det var alldeles speciellt att få träffa de här tre, och vid ett och samma tillfälle dessutom.

– Min pappa (Pierre) är i himmelriket nu, för han är född samma år (1956) på samma BB i Södertälje som Björn Borg, skrattar Johanna som fick ett minne att bära med sig länge under måndagskvällen.

– De är ju enorma stjärnor men var verkligen jordnära och enkla att prata med alla tre. Jag fick en highfive av Wilander redan när jag gick av scenen och det kändes givetvis extra roligt att de gillade mitt framträdande, säger Beijbom.